Moduuli

Lohjan keskeisin kirpputori.

OHJEITA JA SÄÄNTÖJÄ

Asiakkaaksi

Rekisteröidy Moduuli kirpputorin asiakkaaksi osoitteessa www.moduuli.fi Valikot: <NETTIVARAUS> <TAHDON REKISTERÖITYÄ> tai paikanpäällä Moduuli kirpputorilla. Asiakkaaksi rekisteröityminen ei edellytä muuta kuin henkilöllisyyden todentamisen. Kaikki myynti tapahtuu asiakasnumeron perusteella, joka on pysyvä myyntikerrasta toiseen.

Myyntipaikan hinta ilmenee hinnastossa:
Myyntipaikka tulee varata etukäteen haluamakseen ajaksi, paikan voi varata paikan päältä tai Internetistä osoitteessa www.moduuli.fi Valikko <NETTIVARAUS>. Tarjolla on rekki-, hylly- ja vitriinimoduuleja. Kun varaat paikan ensimmäistä kertaa, saat henkilökohtaisen asiakasnumeron, jonka avulla pääset hinnoittelemaan tuotteesi netin kautta. Hintalapputarrat tulostetaan kirpputorillamme.

Myyntiajan päättyessä

Pöydän tyhjennys tapahtuu myyntijakson viimeisenä päivänä. Pöydän tulee olla tyhjä puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Tyhjentämättä jääneistä paikoista Moduuli veloittaa hinnaston mukaisen tyhjennysmaksun. Myyntiajan päätyttyä kannattaa tarkistaa muut myyntipaikat sekä hintalaputtomien nurkkaus jotta löydät kaikki myymättömät tavarasi. Tavarat tunnistetaan myyntiajan päätyttyä asiakasnumeron perusteella. Muista ilmoittaa tilinumerosi (IBAN-muodossa) Kirppari-Kalleen. Myymättömiä tavaroita pois vietäessä tai vaihdettaessa, on kassalla todettava tavaroiden kuuluvan poisvievälle henkilölle. Eli kaikki tavarat tulee näyttää kassalla ja oma henkilöllisyys todistettava.

Hinnoittelu ja esillepano

Käytämme ainoastaan Moduulin omia viivakoodilappuja, jotka mahdollistavat myynnin seuraamisen tuotekohtaisesti. Hintalappuarkeista veloitetaan hinnaston mukainen hinta. Tarra-arkki sisältää 30 kpl viivakoodihintalappuja.

Myyntiäsi voit seurata nettijärjestlemän (KirppariKalle) kautta omilla tunnuksillasi.

Jokaiseen tuotteeseen kiinnitetään oma hintalappunsa, jossa ilmenee tuotteen hinta. Merkitse hinnat 5 sentin tarkkuudella. Nimeä tuote ja mainitse tuotteesta myös tuntomerkkejä, myös mahdolliset viat. Näin ollen väärinkäytösten mahdollisuus pienenee. Jos lappu on epäselvä, jää tuote myymättä. Jos haluat muuttaa hintaa, tee aina uusi hintalappu. Kassa ei myy tuotteita joiden hintaa tai tietoja on korjailtu. Halutessasi saat kassan kautta asetettua koko pöytää koskevan alennuksen, jolloin saat varmimmin pöydän myytyä tyhjäksi ennen vuokra-ajan päätymistä.

Sijoita myyntiin tuomasi tavarat varaamaasi hyllyyn tai rekkiin. Halutessasi saat kassalta rekkiin lisätankoja. Tuotteita ei saa sijoittaa käytävälle tai lattialle. Tavaroita ei saa levittää tyhjille paikoille tai muiden myyntipaikoille.

Tilitys

Tilitykset suoritetaan vuokra-ajan päätyttyä ainoastaan arkisin. Ensisijaisesti suoritamme tilitykset tilisiirtona. Käteistilitykset henkilöllisyystodistusta vastaan. Tilityksistä vähennetään mahdolliset maksamattomat myyntipaikkavuokrat tai muut maksut.

Myyntiin ei saa tuoda

Vastuu ehtojen noudattamisesta ja mahdollisten kiellettyjen tuotteiden aiheuttamista seurauksista ja vahingoista on tavaran myyjällä, eli myyntipaikan vuokranneella.

Moduuli pidättää itsellään oikeuden poistaa myynnistä sopimattomaksi tai laittomaksi katsomansa tuotteet mikäli sellaisia myyntipöydissä esiintyy.

Varkauden esto ja turvallisuus

Varkauksia torjumme tallentavalla kameravalvonnalla ja tuotesuoja portilla, lisäksi kirpputorillamme on vartija. Ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille. Asiakkaan rikkomasta tuotteesta perimme myyntihinnan asiakkaalta.

Vastuut

Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta ja vastuulla kunnes ne kirpputorilla edelleen myydään. Moduuli Kirpputori ei vastaa varastetuista tai kadonneista tavaroista, eikä myöskään tavaroiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan, vahingonteon tai muun odottamattoman tapahtuman yhteydessä. Myyjän on itse vastattava tavaroiden vakuuttamisesta. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat. Niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.


MUISTA ETTÄ HYVÄKUNTOISILLA TUOTTEILLA JA SIISTILLÄ MYYNTIESITTELYLLÄ EDISTÄT KAUPANKÄYNTIÄSTI MERKITTÄVÄSTI!