Moduuli

Lohjan keskeisin kirpputori.

MILLAINEN ON KIRPPUTORI MODUULI?

Kirpputori MODUULI sai nimensä vuokrattavista myyntikalusteistaan. Koko n 750m2 tila on rakennettu tehokkaista metallisista myymälähyllyistä - moduuleista. Noin puolet moduuleista on rekkejä ja toinen puolikas on hyllyjä. Yhden moduulin leveys on 60 cm. Hyllymoduuleissa on tämän lisäksi 5 ala/keski/ylähyllyä. Tilaa tällaisessa moduulissa on 1,56m2, mikä vastaa 220cm pitkää ja 70cm leveää pöytää. Rekkimoduuliin mahtuu rekkejä päällekkäin 1-3kpl vaatteiden koosta riippuen. Eli lastenvaatteita saa yhteen rekkimoduuliin mahtumaan jopa 180cm verran. Myös rekkimoduulissa on alahylly. Moduulit on enimmäkseen sijoitettu niin, että hyllymoduulin vieressä on aina rekkimoduuli.

Kirpputori on liitetty KirppariKalle nettivarauspalveluun. Osoitteesta moduuli.fi on linkki Nettivarauksiin. Seuraava linkki ohjaa sinut joko rekisteröitymään uutena asiakkaana tai kirjautumaan olemassa olevilla tunnuksilla.
Moduuleja voi luonnollisesti varata myös kirpputorilla käymällä, mutta netin kautta se käy vaivattomasti. Kunhan muistaa olla tarkkana kumman moduulin on varaamassa, rekin vai hyllyn! Moduulia voi vaihtaa vain jos samalla ajanjaksolle on tarjolla vapaata samassa hintaluokassa.
Netissä voi myös etukäteen tehdä tavaroilleen hintalaput, jotka printataan infopisteessä varauksen alkaessa. Tällä tavalla voi halutessa antaa jokaiselle tavaralle hinnan ja nimen. Järjestelmä antaa uniikit viivakoodi-tarralaput, joissa on tuotekoodi, jolla voi netissä seurata tavaroiden myyntiä muutaman minuutin viiveellä.

Kirpputori sijaitsee kahdessa kerroksessa. 2.kerroksen moduulit ovat hieman edullisempia. Katso hinnat tarkemmin hinnastosta!


Turvallisuuteen on panostettu. Tiloissa on 24/7 nauhoittavat valvontakamerat ja tuotesuoja portit, jotka hälyttävät mikäli joku koettaa viedä portin läpi maksamattomia tavaroita, joissa on hälytin. Hälyttimiä voi ostaa infopisteestä. Hälyttimien ja oheistuotteiden hinnat löydät hinnastosta.
Lisäksi tiloissa kiertää vartioliikkeen vartija.

Uskomme, että MODUULI on sijaintinsa ja palveluidensa puolesta paikka, jossa pengottavaa löytyy runsain mitoin.

Tervetuloa myyjäksi tai mielenkiintoisille ostoksille!